Hallqvist & Jansson Bostadsjuristerna AB

  • Telefon: 08 - 520 247 00
  • Fax: 08 - 520 247 01
  • E-post: info@bostadsjuristerna.se
  • Hemsida: www.bostadsjuristerna.se
  • Adress: Holländargatan 22, Stockholm

Vi kan bostadsjuridik

Bostadsjuristerna grundades år 2007 av Andreas och Sofie Hallqvist. Sofie (jurist) och Andreas (fastighetsekonom) såg ett behov av juridiska tjänster som kunde underlätta köp och försäljning av bostadsrätter.

Sedan starten har specialistbyrån vuxit och idag bistår vi våra klienter med juridisk kompetens kring försäljning, renovering, uthyrning och förvaltning av inte bara bostadsrätter, utan också villor och hyresfastigheter.

Vår inriktning mot just bostadsjuridik har gjort att vi under åren har kunnat samla på oss unika rättsutlåtanden och bevisning från några av branschens främsta fastighetsjuridiska och fastighetsekonomiska namn.

Specialiseringen har också gjort att vi kan erbjuda tjänster av mycket hög kvalitet och expertis till våra klienter, något som tveklöst har bidragit till vårt goda namn och rykte.

Kostnadsfritt samtal!

Vi kan bostadsjuridik, låt oss hjälpa dig. Börja med en inledande kostnadsfri rådgivning.

Hej, mitt namn är Sofie. Jag är en av juristerna som tar emot din fråga!

 

Varför Bostadsjuristerna?

Vi har valt att specialisera oss på bostadsjuridik för att kunna ge dig snabbast svar och identifiera flest möjligheter i din situation samt uppnå bästa ekonomiska och praktiska utfall. Vi arbetar bara med bostadsjuridik och driver varje år hundratals bostadsjuridiska ärenden.

“Tveka inte på att höra av dig till oss. Du får alltid ett kostnadsfritt inledande samtal med en jurist.”